Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryning så nära

Om ändå
snön inte vore så vit
- hur vore det att älska då?

Om ändå
huden inte varit så varm
- hur vore det att närma sig då?

Om ändå
känslor av gryning så nära
-hur vore det att låta natten vila?

Om ändå
vintern kunde passera förbi
- hur vore det att du höll om mig under tiden?

Om ändå
din blick av det vackraste
- hur vore det om de klädde av mig?

Om ändå
kittlande drömmar förverkligades
- hur vore de att uppleva?

Om ändå
kyssen med smak av oss
- hur vore det att sakna?

Om ändå
det var vi
-hur vore det då?




Fri vers av Black raven VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-22 14:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP