Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lyssna till ditt hjärta.

vad vill du få ut i dag.
i dag glädje.
kärleken till alla.
må bra att vara glad.
ha bra hälsa.
inte må dåligt.
att tänka på alla sina kära.
alla kära i både
på jorden och i himmelen.
att bara sitta och njuta .
i fönster med kaffe
titta ut att inte behöva ,
göra nåt att bara gå runt ,
i sin morgonrock.
sitta och njuta .
av detta lilla tid.
bekymmer läkarbesök.
skjuta upp alt.
just i dag jag lever,
tror att en dag . bara tänka vad ,'
jag gått igenom. i mitt liv.
jag lever trots alt.
jag har varit på vårdcentralen .
flera dar i rad.
det är fler undersökningar som väntat,
har hållit på i 6 år .flera undersökningar väntar.
orkar inte bry mig det är morgondagen problem.
det är sorgen döden som är det största problemet.
att inte må bra. har problem md minna ögon .
därför skriver jag ibland.
har dikter överalt.vill skriva mig fri från alt
skrev 22.11.2021 birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-11-25 15:28



Bookmark and Share


  Trädskugga
Bra, med fina insikter och svindlande vägar för raderna

(Verkar vara ett vanligt kvinnoöde, vilja alla väl och en vilja att ta hand om alla) - det orkar ingen?


P
2021-11-28

  Monica Lindgren
Bra, att du skriver! Synd med ögonen. Hoppas det går bra för dig! monica
2021-11-25
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP