Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kupékvinnan två

Ditt spänne på, ändå
mjukas jag
Du springer lätt,
trots graviditeters åminnelse
Snällhetens solar ur dig
men i dig
fryser det

Vi sitter jämte vid Jämtlands myggstift

Jag gläntar manligt efter din kvinnlighet

Förundrad över att ditt korta hår känns jättelångt

Vill vi ska
Men försiktigt
Försiktigt som sommarregn




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-25 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP