Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


igen

 

 

så här mot skiftet

är fotspår bakom

djupa

 

och

 

din spegelbild

är ett språk i mig

talar tiden inuti oss

 

så  nära

 

är allt kvar och redo

då vi flödar

in i igenkännandet

 

ända hem

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-11-25 22:09



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Verklig närhet.
2021-11-27
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP