Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grå himmel

Molnen vilar

I väntan på något

Låt se bakom dem

En glittrande vinge

Av en ängel

Vakar över dig

Grå himmel öppnar sig

Solens ljus faller på dig

En längtan i mörkret

En stund för sig

Själv 

En längtan efter mörkret

Kommer ljuset

Även om det dröjer

Kommer det tillbaka

En ängel lämnar

Ett spår av saknad

Se upp mot en grå himmel

En ny tid kommer




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-11-26 10:20



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Blir lite blank i ögonen när jag läser dig fina text.
2021-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP