Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

öppnas stora grindar.

går in där när man.
känner hopplösheten.
brinna i sitt hjärta.
går runt där
bland mörka gångar.
mörka gravar.
går ut på andra ,
sidan av den öppna kyrkogårds grinden,
glad och lättnad .
jag lever tack.
tänker på alt.
känns som livet.
där i stilla ro.
går ut till livet.
en liten tid igen.
glad att jag lever.
skrev den 7.11 2021 av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-11-29 12:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP