Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fragment från en barndom...


VÄRLDEN RYMDES I ETT TVÅMANSTÄLT

Världen rymdes i ett tvåmanstält

Jag blev uppläxad av Jerry Feldt

Vi fick höra om Biafras svält

Världen rymdes i ett tvåmanstält

 

 

Jag fick gå, för jag blev lämnad kvar

Minnet finns där fast jag blivit karl

Lyckoslanten - "Den som spar han har"

For till Furuvik med foglig far

 

 

EPA Gävle var ett äventyr

Verktygslådan fick ej bli för dyr

"Pengen" fixade så det tog fyr

Hobbyn var ett mycket kärt bestyr

 

 

LARZ GUSTAFSSON 30/11 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 212 gånger
Publicerad 2021-11-30 10:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Missfostret har varit framme igen.
DET tålde inte att dikten blev uppskattad, så DET var tvungen att leka med siffror. Barnsligt så det förslår, miffo.

2021-12-01

  Lottie Ålhed VIP
Bra text om en uppväxt. Bokmärkes.
2021-11-30

  Larz Gustafsson VIP
Jo, jag har också gjort musiken.
2021-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP