Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är det verkligen så förbjudet?


Aldrig, aldrig

Att ropa aldrig

är också att tala

 

Aldrig, aldrig

ropar mitt hjärtas kärlek




Fri vers av Tea Alex
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-30 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex