Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot slutet av dagen

Mot slutet av dagen älskade hon honom

 

Hon bar sin kärlek till honom som ett barn

i sin kupade hand




Fri vers av Tea Alex
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-01 11:44



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Touchy
2021-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex