Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


hoppas du mår bra klokuggla <3


Grottfolket



lättklädda stickar pulsasockor
inväntar stormen avtar
himlen saknar horisont,
snöstormen färdas expressfart
vinande breder himlen ut
sina örngott
västerut mot havet

träd och buskar bär pälsmössa
ögonen igenmurade med snö
där människor samlas
runt eldstaden
som det ständigt ryker om
Ingen går dubbelvikt jagad av kungen
de gläder sig åt, då solen återvänder
med tö




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2021-12-01 14:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP