Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"Oi! Oi! Oi! You chosen few. This is what we think of you." (The Business)


DU TROR DU KAN HÄRSKA

Du tror du kan härska

över oss andra

Håll käften!

Du tror du når fram med

att von oben klandra

Håll käften!

Du tror du är fullkomlig

och exemplarisk

Håll käften!

Din slutsats är inte

så sällan summarisk

Håll käften!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 1/12 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 113 gånger
Publicerad 2021-12-01 15:34



Bookmark and Share


    Ernst Morawetz
Ack, Lazze, Lazze, du är ett "omvänt" geni! Ja, Håll käften!
2021-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP