Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i mörkrets timma.

i mörkrets timma.
kan ljuset glimma.
en framtids tro.
som i ditt hjärta bo.
en tro på kärleken alt.
så ditt hjärta ej blir kalt.
ett under som sker.
när du sitter och ber.
i bland känns hopplöshetens dag.
tro på alt ta nya tag.
en ny dag som öppnad nu.
det finns inte bara du.
finns många som mår dåligt i bland.
sträck ut sin kärlek varma hand.
du tittar dig omkring.
i bland finns ingenting.
att kämpa varje minut.
till hela ditt liv är slut.
tack för alla barnen jag fått.
jag inte alt förstått.
två söner var ett lån.
i bland känns hela liver som ett hån.
skrev 12.11.2021 birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-12-02 14:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP