Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Balansen



Glädjen håller längst då vi dricker sakta
djupa klungar ger ingen eftersmak
dropparna däremot sprider vingar över havet
men droppar gräver även ur stenen
och bildar stalakitens stav

motsägelsefullt och orättvist
allt beror på fingret som rör om i koppen
Vi gör så gott vi kan hålla balansen
mellan ont och gott
men i slutänden
värmer solen de frusna
som sitter på trappan
Varje människa har rättighet
möta gryningens ansikte
känna hopp och tro
utan förtryckas av andra

tack för idag älskade uggla<3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2021-12-02 18:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP