Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vinterbruden


Så vackert träden längs vägen står
de bär frostrand i sitt utslagna hår
resanden njuter av elegansen
ser bruden, virvlande dansen
vinterbruden en välkommen gäst
då aftonstjärnan bjuder till fest
snö fyller händerna med vinterlycka
när himlens stjärnor markerna smycka
träden har med tiden sig lärt
det viktiga håller de kärt
efter vinter kommer det vår
även om kölden varit dem svår







Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2021-12-03 15:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP