Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Projektioner

Epiteten
jag tillskriver dig

Projektioner
över egna ytor

Stämmer dom
med vilka vi
egentligen är

De vi är i
varandras ögon

Kanske är vi
viljan att förstå

Igenkänningen

Då vi tror oss
känna den andre

Såsom vi känner
oss själva




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-12-04 09:05



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Eftersom vi ständigt förändras och ikläder oss olika roller beroende på vilka vi träffar så är det inte lätt att veta vem vi "egentligen" är.
2021-12-04

  Solstrale VIP
Reflektion med fason kanske en på miljon som med på detta sätter pardon!
2021-12-04

  Kungskobran VIP
Vem är jag? den som andra ser mig eller som jag ser mig själv, det är frågan
2021-12-04

  Larz Gustafsson VIP
Genom sig själv känner man andra, brukar man säga.
2021-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP