Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett snabbt snitt för bådas skull


Kärleken övervinner inte allt

 

 Hon lämnade honom

med outsäglig sorg och smärta

inte bara uti hans, utan även

i sitt eget hjärta

 


Ty deras själar

var så starkt sammanflätade

att vingarna måste klippas

för att kunna skilja

dem åt




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-12-04 22:30



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Sånt känns alltid.. Berörande
2022-08-06

  S.A.I. Steve Lando
Gripande stark
2021-12-05

  Solstrale VIP
Starkt berörande! Medkännandets lisa sänd!
2021-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP