Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontraster


Över
vattenspegeln

Sträcker sig
björkars grenar

Projicerade
i svartvitt
över duken

Filmen som
tagit sig hela vägen
in

genom skikt av
varseblivning
och förhårdnad

Hängen
snuddande
ytans nybonade
svartblanka golv

Sekvenser
filmklipp

Naturrutor

speglar djupet
och stillheten

I projektionen
av ljus i mörker

Där alla färger

Utom
de mest
kontrastrikas
siluetter

suddats ut
i skymningen












Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-05 08:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP