Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förlorat arv


Vikingarnas arv

Vikingarnas arv
är att vara offensiv
inte mesiga
men det verkar vi ha glömt
i vår konsensuslängtan




Bunden vers (Tanka) av Dennis Brinkeback VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-12-05 13:34



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Fanns säkert olika människotyper även på vikingatiden.
Alla var inte våldsamma.
2021-12-08

    Lena Staaf VIP
Jo visst finns det en konflikträdsla i samhället. Men man bör välja sina strider så man inte kör slut på sig för varje småsak.
2021-12-05

  Monica Lindgren
Du har rätt i att vårt behov av konsensus är stort!
2021-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Dennis Brinkeback
Dennis Brinkeback VIP