Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


så mycket bättre


Finns något bättre
komma in i värmen
stampa av sig kölden
hänga av sig pälsen
dra på myskläderna
tända brasan
dansa barfota
till musiken
höra skönsången
rinna som honung
längs ryggraden




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2021-12-05 13:38



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
;)
2022-05-07
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP