Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Blomsterrabatten



Vem vågar visa sig sårbar idag
blomman blir plockad
på varje blad den har
av de hungriga alpackorna
hela rabatten står snart
renrakad av flocken
en ensam sörjande står kvar
vid graven och frågar sig
vem är starkare
den som sig förklär
eller den som visar sig
som den är









Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2021-12-05 13:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP