Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Godnatt klokuggla


Sitter under dina grenar
lyssnar till din röst
i bakgrunden vrålar Latte
Dags med kvällsmat




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 73 gånger
Publicerad 2021-12-05 18:16



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
du gör mig alltid glad
2022-04-05
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP