Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Skjortan



sömmar på din skjorta
varje dag
fruktar det totala mörkret
som andas dig i nacken
jag ser domherrarnas rockskört lyfta
då de dansar kring guldkalven
påminner mig om
att du fortfarande lever
blott som skugga

som löken på laxen
kölden och snötrollen
kattgården hos taivännen
och inget svar
på frågan om allt är ok
tänker på drottningen
som är en dominant
Bengaler går inte i grupp
skulle erbjudit
ha henne hos mig

ibland blir allt för mycket
det är då jag hör gravgrävaren
kasta jord på min kista















Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-06 08:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP