Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

”Virologens” klagan

Att livet ibland
kan tyckas komplicerat

Det visste vi väl redan
du och jag

Men kanske inte fullt
så avancerad

Som det kan tyckas
vara nu idag

När man som äldre
tvingas sätta sig på
skolbänken igen

Och studera någonting
så svårt som virologi

För att få något som helst
begrepp

Om den tillvaro man
lever i




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-12-06 10:23



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
När man äntligen börjar förstå kommer det nysa varianter att fundera på.
2021-12-06

  Kungskobran VIP
Virologi
det är något att fördjupa sig i
virus påverkar oss dag och natt
men jag kan inte ett skvatt
2021-12-06

  ULJO
Komplext ämne
2021-12-06

  Larz Gustafsson VIP
Läran om organiska virus.
Det är nog inte riktigt min kopp té...
2021-12-06

  Solstrale VIP
Virus är komplexa, med dem lär man sig sin läxa, aldrig aldrig tro faran är över... Virus muterar snabbt! Snyggt fångad tanke kring ämnet!
2021-12-06

    Lena Staaf VIP
Det är lätt att gå vilse i virologins virrvarr...
2021-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP