Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lusläser


på förpackningen
Så inte bäst före datum gått ut
Granskar även kolumnerna
prydliga staplarna
Vad gömmer sig där skrapar med nageln
Och vips en nitlott
Fast nu får Sverige beröm för vårt sätt
hantera smittspridningen
Vi får se efter nyåret




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-06 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP