Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Godmorgon klokuggla


Blomsterpinnar


Förundrad över de som
gapar efter mera
Ändå har de boet överfullt
men önskar sig flera

Den hungern kan ingen mätta
de som på sina höga hästar sätta




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2021-12-07 07:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP