Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Josefin 6


Själen söker sig till sitt lilla fågelbo
då sinnet behöver frid och ro
drar helt och hållet ur kontakten
för rätta vila få
och varje cell kommer bättre må
att ständigt ila i hamsterhjulet
på skälvande ben, det ruckliga skjulet
Det här var jag förut
alla gjorde mig stark
kan läsa utan förlora mark
Frihetskänslan
går inte formuleras i ord
ni kan inte påverka mig
och inte heller jag er
har accepterat det

allt beror på olikheter värderingar mm




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2021-12-07 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP