Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Harlequin

 

jag står här och sjunger under vintrig sky

kanske det är natt hos dig

då sjunger jag mina sånger för dig

från början sov törnrosa i tusen år

då tider var för mig att födas 

kröp jag på mage, före jag kunde gå

 idag sjunger jag om vintergatorna 

om regnbågen i vindpinat bröst

kanhända sången ger den tröst

jag sjunger om sommarens alla blommor

daggkåpor ängskovall

alla toner

för känsliga öra

alla vaknar till liv av solen

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 73 gånger
Publicerad 2021-12-07 13:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP