Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stunden o grunden

du kom där i stunden.'
när jag var nere i grunden.
det fanns ingen framtidstro.
som i mitt hjärta bo.
jag trodde inte på mig.
när jag träffade dig.'
det kändes som ett pillbågs spjut.
jag stod inte ut.
orkade inte med allting omkring. i min framtid fanns ingenting
allting kändes svart,
som den mörkaste natt,
såg glädjen i dig brinna.
trodde jag alt i dig skulle finna.
jag fan fan ingenting.
sprang bara omkring.
du är min bästa vän .
kom kom bara igen.
nu är du min bäste vän i bakgrunden.
hela livet till sista stunden.
skrev i dag väntade på att jag skulle gå ut med hunden av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-12-07 14:08



Bookmark and Share


  Stisse
Oerhört stark text som berör.
2021-12-17
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP