Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

illustration

illustrationen
visar konturerna
ger en innebörd
på djupaste röda allvar
kärnan

framställningen
skärper konturerna
ger en förklaring
till det mörkt röda
andemeningen




Fri vers av Inez L
Läst 108 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-12-08 21:54



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Ord och bild kompletterar varandra, ja!
2021-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L