Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BROR DUKTIG OCH VACCINET

Bror Duktig är så duktig SÅ

En spruta ska Bror Duktig få

Och inom kort blir det väl två

Ja, faktiskt även tre också

 

Så DUKTIG käcke gossen är!

Så medgörlig och aldrig tvär

Ett exemplariskt litet hjon

som diggar sin vaccination

 

LARZ GUSTAFSSON 9/12 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 121 gånger
Publicerad 2021-12-09 07:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP