Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tack för idag älskade uggla <3 // Eget foto


Det meningsfulla


Hur ofta kommer vi hem trötta
efter en dag
utan minsta glimt av ljus
har vi gått förbi det meningsfulla
som ger oss hopp
har vi förlorat vår förmåga att lyssna
till tystnaden
allt det som sägs mellan raderna
den inre skönheten
stiger inte in genom dörren
som en påfågel
den kommer som en grå liten fågel
sången som bär kommer
från näktergalen
ur mörkret




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-09 16:17



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
kram
2023-02-12
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP