Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Orden faller isär..faller inte riktigt på plats,... texten är inte hel


osynlig

Inlåst, fast för att aldrig bli fri.
Fångad i deprisionens värld.

Fast i ett litet rum utan utvägar.
Fast tillsammans med tankar och röster.
En nyckel i fickan, men vart är dörren? - Skrattretande!
Väggarna skrattar åt mej. Golvet skrattar.
Hela världen skrattar.
Hela jag är ett skämt.
För osynlig för att bli tagen på allvar.
För inlåst för att bli sedd.
Börja leta, ni hittar mej inte.

Ingen är så osynlig som den som inte vågar stå.
ingen är så osynilg...




Fri vers av Ponkie
Läst 371 gånger
Publicerad 2006-07-30 15:54



Bookmark and Share


  Bissen
Mmmm... Känner verkligen med dig i denna text... Gillar skarpt!
2006-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Ponkie
Ponkie