Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På livets hav

 

 

 

Man blir ingen erfaren sjöfarare

när båten ligger stilla

på spegelblank vattenyta

 

man måste lära sig navigera

på upprört hav

med höga vågor och starka vindar

 




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2021-12-10 10:16



Bookmark and Share


  aol
Så insiktsfullt ett klart bokmärke
2021-12-13

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Tack för din tänkvärda text! Fin liknelse.
2021-12-12

  Eva Helene VIP
Tänkvärda ord, för visst är det så!
2021-12-11

  Olof Lagerhorn VIP
Kloka ord om att livet självt lotsar
oss fram genom dess terräng.
2021-12-11

  Kungskobran VIP
Sitt stilla i båten när det stormar
Man kan inte ro utan åror
Havet ger havet tar
Man lär sig genom erfarenheten
Man kan inte segla utan vind……
I am sailing I am sailing ……..
2021-12-11

  Gunnel Eriksson VIP
Ditt språk i form av liknelser
är suveränt. Som vanligt har du rätt.
2021-12-11

  Feliaxel VIP
Så kloka ord från dig
2021-12-10

  Susen VIP
En lära för livet i dina kloka ord
2021-12-10

  Kajan VIP
Så är det, prövningar är ofta en plåga, men kan vara utvecklande av flygfärdidhet också..
2021-12-10

  Niliboy
Om man är sjöman ja, annars lär man väl inte behöva?
2021-12-10

  ULJO
Att lära för livet
2021-12-10

  Öknens Ros VIP
Kloka visdomsord du förmedlar här!
2021-12-10

    Lena Staaf VIP
Ja det är kampen mot livets svårighetet som är utvecklande. Fint skrivet!
2021-12-10

  Mats Edin VIP
Våga älska havens vågor
2021-12-10

  AiA Maria den fria


Rik livserfarenhet
skapar här ringar på vattnet!

Tack!

Hur uppskatta ”toppen”
om inte upplevt ”botten”...


<3<3<3
2021-12-10

  Solstrale VIP
Ja då lär man sig sans och balans! Så god livsdevis du bjuder! Tack för du delade!
2021-12-10

  Maria Sundelin VIP
Precis så är det
Kramar
2021-12-10

  Sparvögat VIP
Erfarenhet skänker livsvisdom…
Fin liknelse i orden.
2021-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP