Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"Alla ska lägga sig i. Jag får inte vara fri." (Attentat)


GESTA-POETERNA

Varför får jag inte

skriva som det känns?

Why do I always

have to make sense?

Gesta-poeterna

lägger sig i

De har inte lärt sig

att låta bli

 

Oavsett hur mycket

de tjatar blir det: NEJ!

För de har inget

att hämta hos mig

Jag är inte här för att

behaga sånt pack

så jag slår tillbaka

deras attack

 

 

LARZ GUSTAFSSON 10/12 2021




Bunden vers (Haiku) av Larz Gustafsson VIP
Läst 117 gånger
Publicerad 2021-12-10 15:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP