Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Med öppna armar


blev jag mottagen vid Röda Korset
en kartong där 8 kilossäcken kattfoder varit
nu var den fylld med kläder böcker
oäkta dingledang att pynta sig med
och en del julsaker
killen som tog emot kartongen lyste upp
det var välkommet, allt går åt som smör
och det kändes riktigt bra
Det finns saker många av oss tar för givet
inte bara vänner mat på bordet och en bostad
och att kunna köpa julklappar
till familjen

Det är inne med återanvändning
med tanke på alla sopberg och slöseriet med jordens resurser
är återanvändning en del av människans möjlighet
kunna leva på jorden vi har till låns.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-10 15:13



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
den är på kornet
2022-12-12

  stormengudrun VIP
Fin! En hjälpande hand är alltid välkommen:-)
2021-12-10
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP