Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Till dig



det finns ingen som du klokuggla
väljer alltid rätta orden
läkande droppar i den törstande jorden
värmer mer än en kamin
ha en alldeles underbar dag
varje strimma ljus så betydelsefull
dagar vi knappt vågar andas
endast som skugga

kärleksfulla kramar <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2021-12-10 15:20



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
kärleksfull kram<3
2022-03-31
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP