Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är Förenade Sverige.

 

 

Finland väljer bort Gripen - Hultqvist beklagar (msn.com)

Vi är Förenade Sverige med oss ??själva som bjöd in till den hemliga middagen av deras 50 stater som representerar säkerhetskonferensen, de som följde med på telefon och kommer att följa med väldigt få ord vi är ett land i en silo.

Som jag sa istället för att ha oss som bröder, så vägrade till och med Finland att göra affärer med oss, så vi har fortfarande osålda varor för vid det första statsbesöket av vår statsminister fälldes domen om icke-samarbete och kommersiellt intresse men endast med förmånsbehandling, att vi inte har något emot !

Ledare från Estland, Lettland, Litauen, Polen, Tjeckien, Slovakien, Ungern, Rumänien, Bulgarien, ett format som kallas Bukarest 9 (B9), deltog i telefonsamtalet.

"Biden sa "ingenting om dig utan dig",

" sa han och tillade att "ytterligare säkerhet är möjlig i dessa länder och ytterligare militära kapaciteter," utan att ange möjliga platser.

Europeiska säkerhetsfrågor måste diskuteras med alla Nato-medlemmar, och länder utanför alliansen har inget veto mot Natos beslut", sa Estlands president Alar Karis på Twitter efter telefonsamtalets slut.

President Joe Biden sa att Ukraina är "ett suveränt land som måste bestämma sin egen framtid" och varnade Rysslands president Vladimir Putin för "mycket allvarliga konsekvenser, i samordning med europeiska partner"

om Ryssland invaderar Ukraina.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 109 gånger
Publicerad 2021-12-11 08:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP