Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


3:e

 

söndag

 

 

 

ljusbrytning

 

fönsterspegeln

 

tystnad

 

med tiden utanför i brus

 

 

andas 

 

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-12 07:25



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Puls
e
r
a
t.
2021-12-12
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP