Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Det är advent



Det går en ängel genom mitt rum
då jag tänder mitt tredje ljus
plötsligt står tiden stilla
och ingenting har hänt
vi barfota i vår fyrkant sandlådan
kastar näven sand i luften
sanden förvandlas till guld
och stjärnor faller i våra händer
Det är där mellan skärvorna
din vackra själ lyser fram

ha en bra dag klokuggla<3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2021-12-12 09:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP