Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DET FINNS TYDLIGEN "POETER" HÄR

 

som ser det som sin livsuppgift att skriva alster som riktar sig mot mig. De förvandlas sålunda till enfrågepartier, ungefär som Fi (Fienden).

Det räcker med att se rubrikerna så förstår man vem den tilltänkte adressaten är. Men det trista för er skribenter är: JAG LÄSER DEM ALDRIG! Och: DE FÖRÄNDRAR INTE ETT SMACK!

Som synes har jag inte slutat skriva och publicera mig. Allt rullar på som vanligt. Poesifabrikens hjul snurrar vidare. Ert jönsande och tramsande i spalterna kan ingalunda påverka detta.

Så känn er ignorerade och fullständigt nonchalerade. Det ni åstadkommer är piss i Mississippi. Inget annat. Ni är tomglas i öknen och fåntrattar.

Fortsätt gärna med det ni håller på med. Vi har yttrande- och tryckfrihet här i landet. Särskilt när det gäller att angripa kristna. Så by all means, skriv tills ni tappar alla körtlar. Men tro inte för ett ögonblick att ni åstadkommer ens ett uns av förändring.

Bara så ni vet.

 

LARZ GUSTAFSSON

11/6 Anno Domini 2016

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 110 gånger
Publicerad 2021-12-13 14:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP