Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lucians hjortronglögg

Att älska natthimlens grå smog.
Ännu likgiltiga vitsippor lämnar våta spår.
Rimfrostens utmanande närhet.
Överbeskyddande hägring någonstans långt bort.
Borttappade drömmar övertar tystnaden.
Den blonda drottning skrider sakta fram.
Torkar bort evighetens draperi samtidigt som
berguven stöter bort ensamhetens brutala grepp.
Viskar det du helst vill höra.
Hör det jag helst vill att du viskar.
Smekningar i teaterscen förvandlas snart till ödmjukhet.
Kommer inte ihåg när själen synkade med känslorna.
Förmodligen någongång i fjärilens år.
Vingklippt som duvblå morgondag.
Sedan händer allt.
Eller om allt redan hänt.
När jag för din hand mot mitt bröst.
Då vet jag.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 80 gånger
Publicerad 2021-12-13 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP