Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Språkklyftan-Språktonen som avgör integration på Östermalm

Språkklyftan.

Språktonen är som avgör integration på Östermalm och mindre individens ursprung.

400 bostäder kan byggas i parken (mitti.se)
Faktum är att majoriteten av svenska företag måste bli bättre på att bryta ner gränser och göra mötet möjligt, men ingen vill anställa en svensk talande från Rynkeby.
Ingen vill höra diverse slang från slum omrode för det har vi bara en tydning nu:

https://www.mitti.se/ostermalm/?fbclid=IwAR133Qq5FcT5DrOVX7giQdxcJKd_c6eSSJ8eAnEjv076k8trSh9lEeRhwYw

 

Språkskillnaden delar upp läsarna i två läger.

Men vems fel är segregationen? Är det skapat av "oss" eller "dem"?

Det är uppenbart att segregerade boenden, som gör att många utrikes födda inte har daglig kontakt med de flesta svenskar, gör det svårt att lära sig främmande språk och kulturela sedvärde.

Det är mycket svårare att integrera om man inte känner sig välkommen i samhället, som många läsare har påpekat engagemang från majoritetens företagssida?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 101 gånger
Publicerad 2021-12-14 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP