Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kära faster anika,

en flod av tårar rinner ur mitt hjärta.
en flod rinner ur min själ.
evighetens timme är nu kommen.
farväl kära annika,
jag tänker på dig med värme.
och kärlek och sorg.
varför är livets dar så korta,
det är mycket som aldrig blev sagt,
det känns som mörkret drar över skyn.
tårarnas timme är slagen.
kraften och livsviljan känns borta.
hopplöshetens timme är inne.
jag vet att din ande lever.
känns som du är en vit duva.
som kommer och flyger .
säger att du älskar oss alla.
är nära oss jämt.
vi har ej sagt farväl.
tack för senast faster,
tre dar efter vi sågs var du död.

en gammal dikt av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-15 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP