Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till minna barn.

minna barn ta fram alt inom er,
lär er att livet är var ni ger.
lär er att bli den ni är skapt till.
lär er förstå och leva som ni vill.
lär er förlåtelse kärlek tro.
gör så att ni inom er får ro,
lär er att livet upp bygga .
så att alla ni blir trygga,
lär er nån att älska mäst.
lär er att tro på alt som är bäst.
livet är ett ända lån-
fast i bland känns det som ett hån.
varför skal många strida,
många får onödigt lida .

en gamma dikt av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-15 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP