Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
?er rysning


Hat

Jag ser hatet i din blick
men likt Zlatan ger det ingen kick
det ger mig istället en rysning
jag tar allt som en varning




Bunden vers (Rim) av Dennis Brinkeback VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-15 17:51



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Otäckt med hat!
2021-12-21

  siv birgitta.a. VIP
jag ser hellre kärlek i en blick.
tänk kärleken värmer .
ger styrka på vår jord.
tänk vad skönt att älska någon.
din poeter vän.

2021-12-16

  Staffan Nilsson
Ibra mötte påven.
Påven sa ”idrott är ett budskap om mänsklighet och storhet”.

2021-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Dennis Brinkeback
Dennis Brinkeback VIP