Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sysifosarbete


kan det tyckas vara att reda ut pusslet
men allt eftersom tiden rinner
det är då svaren vi finner
och då öppnas lagboken
den som djupt försjunken i dystopi
är inte kommunikativ skriver
pållen har med andra ord skygglappar
2016-2017 därtill kommer trampet
och den som nyligen reste sig föll igen
såg med ögon det som hände
ditt pekfinger ropade på hjälp
hörde ljudet inom mig
ökvandringen blev än mer skrämmande
och Maryjann och det gråa ögat
tala om sticka kniven i ryggen på den sköre
vilket förklarar dansen från dominansen

-denne fadersfigur inmurad bakom galler
bistår med glädje med stenarna och cementen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 86 gånger
Publicerad 2021-12-16 10:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP