Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ska det gå till så här



orättvisorna är otaliga
ska någon för sin överlevnad behöva
för att skydda sitt väsen
bygga en mur av eld och stål
redo för krig
den sista kampen
med mod och eld
beredd att falla
ingen ska behöva
ligga i fosterställning
och undra om det går överleva
i en värld som egoister styr
och aldrig sig bryr
den som tillhör det andra laget

faktum de flesta drar på en kostym
före de stiger ut i vardagen
men den som visar sig som den är
är aldrig välkommen
för sanningen den säger




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-16 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP