Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just nu i denna stund

Den jag är idag.
Påminner om något skört.
Kanske som rosens blad.
Vem vet.
Blickar ut över gårdagen.
Där de lyckliga älskar.
Jag sveps med i deras dans.
Ändå morgondagen tittar bort.
Men vem kan kyssas utan känslor?
När känslorna är inlindade i närhetens mossa.
Splittrad som havets fyrverkerier.
Det som sakta dalar ner.
Glittrande vinterregn.
Tystar ner sig själv.
Livets paradisblå speglar sig i lagunens vatten.
Behagligt nyvaken som om natten aldrig varit.
Låter det få vara så.
Just nu i denna stund.
Som är våran.
Där passionen glöder.
Om du vill...




Fri vers av Black raven VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-16 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP