Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Julgranen


står så grön och grann i stugan
den barrar inte
det är en bordsgran och växer i kruka
tomten sitter under grenarna
och myser
belysningen sprider julstämning
granen döptes till Nessan
efter mattes pudel
tack vare henne fick granen
ett hem hos mig.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 81 gånger
Publicerad 2021-12-16 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP