Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den akademiska kvarten

Är du lite sen kan du sätta hopp till den akademiska kvarten
livlinan att hänga oss i då vi behöver hinna med tåget
snickra ihop den sista formuleringen.

livet är belamrat med imperativ gå! stanna! stopp!
tankar ger spår i asfalten.
solens vatten. skrev: skrivna referenser; andra finns deras
förmodligen inte övergivna. återge en framtid som låg
bakom korridorernas dörrar. två om ni undrar.
etikett vett? dömandets obehag och friskrivandets prosa
en funktionell institution i antikens marmorpalats ?
tålmodigt hukande sitter de på en sten
närA kvarndammens grumliga vatten.
BETRAKTAS gärna som udda och på sned? en geometri
på främmande språk/ en tradition som inte längre går att
förstå. ord kan vara karga och tunga ändock de sjunga!

mikado med grissini doppad i bitter. mörk är känslan
att vandra i skogen bland bergen. en sund livsfilosofi
pupporna brister fjärilarna flyger.
ut ur skalen
maskhålet i rymdens öga
Avatarer
stenarna flyger för att aldrig falla
egot skriker bortom längorna. utkastade tillsammans
rösten : vi kan bara älska en gång
tog väg 11 åldrades vid väg 37 reste tillbaka
ord blanka över hinnan. hela ögat är. cykeln
står utanför lutad mot väggen grinar mot solen
Attention. Achtung. Attenzione
lite främmande snack fyller båten
till Köpenhamn. klädd i för vida jeans
och barfota på rymmen
dörren ett vattenfall.
sömnskärvor under ytan





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 78 gånger
Publicerad 2021-12-17 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP